torstai 22. syyskuuta 2016

Sairastelua ja puoli vuotis kuvailua

Meille iski tuo flunssa aalto jo toistamiseen tänä syksynä. Tällä kertaa itse olin kuumeessa yhden päivän ja lapset selvisivät pelkällä nuhalla ja yskällä. Syksy on kyllä just näiden tautien takia inhottavaa aikaa, vaikka muuten kovin nättiä onkin kun lehdet ovat saaneet väriä. Viime viikko menikin meillä siis lepäillessä. Alotin myös viime viikon maanantaina 12 päivän puhdistusdieetin, ensimmäiset 4 päivää söin pelkkiä smoothieita ja ei kyllä varsinkaan kipeänä ollut kovin mukava kokemus, onneksi pikku hiljaa on saanut lisätä ruokavalioon muutakin ja nyt alkaa olo jo ollakin todella hyvä. Huomenna on viimeinen päivä dieettiä ja lupasinkin itselleni lauantaiksi herkkupäivän näiden 12 päivän kärsimysten jälkeen :) Tähän mennessä painoakin tippunut jo reilu 3 kiloa, että tästä sai kiva startin painon pudotukseen, noita raskauskiloja kun on jo kahden lapsen edestä kertynyt.

Justus täytti 18. päivä  ½-vuotta ja päätimme käydä ottamassa lapsista kuvia tämän kunniaksi, tosin tuo sairastelu hieman siirsi kuvien ottamista, mutta eilen saatiin ne vihdoin otettua. Paikaksi löytyi täältä Pirkkalasta Haikan perukoilla oleva pieni saari.









Varattiin myös miehen kanssa lokakuun alkuun laivareissu, joten päästään ihan kaksin viettämään laatuaikaa :) Meinattiin ensin mennä hotelliin Turkuun, mutta sitten hoksasin että Silja Linella oli tarjous ja päädyimmekin laivaan. Välillä tulee tarpeeseen pieni irtiotto arjesta. Lapset menevätkin sitten kahdeksi yöksi mummulaan, saa nähdä viihtyykö Justus joka on ollut tähän asti vain yhden yön kerrallaan pois kotoa.
Mukavaa syksyn jatkoa!

1 kommentti: