keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Helvetilliset yövuorot

Tulipas tehtyä viimeiset yövuorot tällä erää ja ei ollut helppoa! Eka yö meni vielä suhteellisen hyvin, mutta toinen yö olikin yhtä tuskaa, ainakin ne viimeiset tunnit. Iski järkyttävä väsymys ja sen seurauksena pahoinvointi, siinä sitten yritän lepäillä sohvalla ja koittaa olla nukahtamatta, voin kertoa että oli elämäni pisimmät tunnit. Onneksi olivat toisiaan ne viimeiset yövuorot, eikä tarvitse enää tämän raskauden aikana niitä tehdä. Tässä on nyt sitten pari päivää yritetty toipua rytmin muutoksesta, eikä ole sekään ongelmitta tapahtunut. Päätä on särkenyt, pahoinvointia ollut ja väsyttänyt koko ajan. Ruokakaan ei oiken maistu, joten väkisin joutuu syömään.

Oireiden perusteella ainakin tietää olevansa raskaana. Ja enhän mä ole voinut olla ostamatta vauvalle mitään vaikka en vielä sukupuolta tiedäkään. Tässä muutama kirpparilöytö :)

Kaukalopussi talvivauvalle :)

Nallehaalari oli isoveikallakin pienenä :)

Tämän tikruhaalarin olen ostanut jo varmaan vuosi sitten jemmaan ;)

Pöllöt <3

Ainoa minkä olen uutena ostanut.

Nämä oli vaan pakko saada :D




Mielialat vaihtelee jonkin verran ja varsinkin tuntuu että kiihdyn ihan pienistä ja hetkessä, ei ehkä kovin hyvä tuon pojan kanssa joka kokeilee rajojaan milloin missäkin asiassa. Itku on myös herkässä ja saatan itkee ihan hölmöistäkin asioista :D Nyt katsomaan Elämä lapselle-konsertti nessupaketin kanssa tietenkin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti