torstai 17. syyskuuta 2015

Tyttö vs. poika

Alkaahan tuo pikkuhiljaa mietityttää että kumpi siellä masussa asustaa. Kun nyt ennestään se poika jo on, niin olisihan se oma prinsessa kiva (varsinkin kun rakastan kaikkea vaaleanpunaista ja pitsiä). Toisaalta sitten taas pojasta olisi enemmän seuraa isoveikalle. Oikeastaanhan se on ihan sama kumpi sieltä tulee, rakas se on silti :) Mutta onhan sitä hauska arvuutella ja aion kyllä rakenneultrassa asiasta kysyä, koska en pysty elämään jännityksessä loppuun saakka. Uskomuksiahan vauvan sukupuolen määrittelemiseen on lukemattomia, omalle kohdalleni ne antavat kovin ristiriitaisia tuloksia;

Sydämensyke

Legendan mukaan yli 140 sykettä minutissa tarkoittaa tyttöä ja alle 140 poikaa.
- vauvalla syke 160 tienoilla, eli tämän mukaan tyttö tulossa

Makea ja hapan

Himoitsetko jäätelöä joka päivittäin? Jotkut uskovat, että se tarkoittaa tyttölasta. Jos mielit taas kaikkea suolaista ja hapanta, tulossa on poika.
-itse himoitsen suolaista salmiakkia, eli onko se sitten poika?


Parillinen vai pariton

Legendan mukaan Maya-intiaanit määrittelivät vauvan sukupuolen äidin iästä synnytyshetkellä ja synnytysvuodesta. Jos molemmat luuvt ovat joko parillisia tai parittomia, tulossa on pikku-prinsessa. Jos toinen luvuista on parillinen ja toinen pariton, luvassa on pikku-prinssi.
- ikäni synnytyshetkellä on 27 ja vuosi 2016 eli toinen parillinen ja toinen pariton, poika siis.


Ihon kukkiminen

Jos naamasi kukkii kuin kevätniitty, voit syyttää siitä tulevaa tyttö-vauvaa. Uskomuksen mukaan tyttö vie äidiltään kauneuden, joten siitä finnit.
- kyllä meinaan kukkii, eli tyttö tulossa


Pahoinvointi

Olitko todella pahoinvoiva ensimmäisen kolmanneksen aikana? Tai oletko vielä? Merkit viittaavat tyttölapseen. Vähäinen tai olematon pahoinvointi viittaa taas poikaan.
- olin ja olen, eli tyttöön viittaa taas.

Myös mahanmuodon olen kuullut viittaavan sukupuoleen, jos maha on leveä tulee tyttö jos taas maha on sievästi edessä tulee poika. Päätelkääpä tuosta sitten kumpi se voisi olla :) Itse veikkaan tyttöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti