torstai 3. syyskuuta 2015

Vauvalla kaikki hyvin

Ensimmäinen ultra oli 25.8, oli ihanaa nähdä Toukka ekaa kertaa ja saada varmuus siitä että siellä todella on elämää. Kaikki oli vauvalla hyvin, syke 160 tienoilla ja niskaturvotus 0,7mm. Ultrakuvaa ihasteltiin myös poitsun kanssa ja koitin selittää että vauva on äidin mahassa, eipä tuo reilu 2-vuotias sitä oikein vielä käsitä, kyseli vaan että "tuleeko vauva leikkimään autoilla" :D Seuraavan kerran päästään ihastelemaan Toukkaa vasta lokakuun lopulla rakenneultrassa.

Viime viikonloppu oli aika raskas, olin itse yövuoroissa ja tietenkin pojalla nousi juurikin torstai-iltana korkea kuume. Siinä olikin sitten mietittävää kun mies ei voinut olla töistä tilapäisellä hoitovapaalla koska itse olin kotona päivät (vaikkakin nukuin), joten lopulta päädyttiin siihen ratkaisuun että mies oli lauantain ja maanantain palkattomalla ja sunnuntaina meni iltavuoroon jolloin minä hoidin poikaa, ehdin nukkumaan kuitenkin muutaman tunnin koska mies meni vasta klo 12.30 töihin. Onneksi ei näitä yövuoroja enään ole kuin kaksi jäljellä ja loppu raskaudesta en niitä ajatellut enää tehdä, alkaa olla aika rankkaa valvominen kun on muutenkin väsynyt.
Maha alkaa erottumaan aika hyvin, tosin osa on ihan turvotustakin josta olen kärsinyt jo useamman viikon. Äitiyshousuihinkin piti vaihtaa jo rv 7 tienoilla koska turvotuksen takia en voinut enää farkkuja käyttää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti