tiistai 5. heinäkuuta 2016

Reissussa

Kesän reissaamiset korkattu käymällä pikavisiitillä Joensuussa. Siskon tyttöni pääsi ripille, joten lähdettiin koko perhe tätä juhlistamaan. Majoituksessa olimme veljeni luona ja hehän ovat siis myös Justuksen kummeja. Sää todella suosi koko viikonlopun ja lapset ainakin pääsivät ulkoilemaan urakalla. Isompaa kuskattiin uimaan ja polkuautoradalle ja vauhtia tuntui riittävän. Pääsimme mekin miehen kanssa kiertelemään kirppareita ihan rauhassa. Matkustaminen Justuksen kanssa oli varsinkin menomatkalla hieman haastavaa, Justus kun ei oikein viihdy autossa ellei sitten nuku. Alkumatka menikin hyvin kun Justus nukkui, mutta loppumatka olikin yhtä huutoa, paluu matka sujui paremmin ja Justus nukkuikin melkein koko matkan.
Justus nauttii helteestä :)

Kirpparilta löytyi aurinkolasit pikkuiselle

Enon kätköistä löytyi hieman vanhempaa tuotantoa oleva lelu, jolla siis myös minä olen leikkinyt :)

Lukas rippijuhlissa
Juhlat meni kivasti ja rippilapsi oli niin nättinä prinsessamekossaan. Seuraavat rippijuhlat tuolla porukalla ovatkin Lukaksen ja niihin onkin vielä 11 vuotta aikaa :)
On niin ihanaa kun lapsilla on paljon paikkoja joissa tykkäävät olla ja käydä, tätäkin Joensuus reissua odotettiin kuin kuuta nousevaa ja kyseltiin jatkuvasti että koska mennään, kotiinkaan ei olisi haluttu lähteä. Nyt sitten seuraavia kesäreissuja suunnittelemaan, miehen lomaan enään kaksi viikkoa aikaa ;)
Ensi sunnuntaina päästään taas juhlimaan, mieheni veljenpoika pääsee myös ripille, siinä ne kesän juhlat alkaakin olla.

Loppu kuusta sitten pääsee tämä mamma irtautumaan hetkeksi arjesta ja lähtee muiden mammojen kanssa juhlimaan vanhenemistaan. Ja jos sitä miehenkin kanssa jonkun pienen irtautumisen ottaisi kaksin, anoppi kun on luvannut poikia ottaa taas hoitoon jossain välissä. Kun nyt on viimeinkin oppinut avaamaan sen suunsa tuntemuksistaan niin huomaa kuinka paljon helpompaa on kun vain myöntää jos on väsynyt ja kaipaa hetken hengähdystä niin on ihmisiä jotka sen hengähdyksen mahdollistavat. Anopille kyllä erityiskiitokset tästä, hänestä on ollut tämän kevään ja kesän aikana korvaamaton apu.

2 kommenttia:

  1. Olipas mukava kun Justus tuli kummeja moikkaamaan, ja tekin ;) olihan täällä vauhtia ja porukkaa mökki täys mutta hyvin selvittiin, vaikka lämmin vesiki loppuki yks ilta ;)
    Täällä muuttui keli kerrasta, sateista ja viileämpää mutta eipä oo niin kuuma nukkuakkaan tuolla yläkerrassa.

    Toivotaan että nähdään taas tässä ja jaksamisia sinne Emmi.
    Suukkoja pienelle :)

    -sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, teillä on kyllä aina niin mukava käydä :)
      Ja jaksamisia myös sinne.

      Poista